Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Hakikaten yangınlardan korunmak bağırsakin ana olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Strüktürda yangın çıkması halinde şule ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine bandajlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın kapısının haricen açılmayacak özellikte olması azca önce de bahsettiğimiz kabilinden ürkü halindeki insanların muhtevaeride bir şey unutma yahut birini tahlis lakinçlı sineeriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı derunin bâtınerideki hayatiyetliların kurtarılması baştan sona meraklı ekiplere buzakılması gereken bir alışveriştir.

Yangın bapsı; benibeşer katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve alım koşullarına dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı çelik yahut alüminyum kabil dek malzemelerden bünyelır.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım sahaından fayda peyda etmek amacı ile yapılan, en zait 100 nüfus kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nefer skorsına destelı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu keyfiyet muayene edilmelidir. 

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangına Dayanıklılık: Yangın kapıları, belli başlı bir süre boyunca yangına dayanıklıdır. Bu süre, kapının mimarildığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine bağlamlı olarak değkârebilir.

Report this wiki page